Vykort från Gotland

Resor

Min senaste resa var verkligen en mysig grej. Ångest och stress över lägenhetsletandet, men det slutade i en väldigt mysig vistelse överallt.

När Martin och jag bokade biljetter till Gotland, tänkte vi att ååh, vad trevligt att stanna några timmar extra i Oskarshamn.....
Alltså jag varnar er, don't do it. Iallafall inte en regnig dag i mitten på november, haha. Det var grått, men det fanns ändå ett jäkla mysigt espressohouse där vi satte oss i en soffa. Sen så gick vi vidare till ett sushiställe också, vilket också var mysigt. Så det blev rätt bra ändå!

Här kommer iallafall lite bilder från Gotland. Det var fint, vi kom dit på Veras födelsedag och blev välkomnade av världens gladaste hund.

Det är verkligen en spännande grej att andas luft på ett ställe som Gotland. Ingen storstad, bara växter och natur typ överallt. Det är nästan som syreförgiftning för dessa stadsråttor, haha. Men tror det var länge sen jag njöt av en skogspromenad som jag gjorde första promenaden vi tog med Eddie. Det var mysigt. ❤️


Här fick vi hjälp av kissemissen att städa badtunnan. Gulligaste hjälpen någonsin!

Gillar

Kommentarer