Veterinärbesöket

Katter

Ett par veckor till avklarade som jourhem. Vilket jäkla äventyr det är alltså, rekommenderar verkligen. Det är nice att göra lite skillnad här i världen även om det kanske bara är för några kissar då och då.

I fredags begav vi oss iallafall till veterinären för sista vaccinet och Buddhas återchippning. Hans hade krupit ut samma kväll som de vaccinerades första gången dumt nog. Han var väldigt duktig iallafall, trots att nålen är så himla stor - usch!! Lastningen gick bra på morgonen, så jämfört med första var hela dagen en dröm. Mosade lite blötmat på tallrikar och ställde in i väskorna, sen smög jag igen grindarna och så var kissarna inne! Blev imponerad av mig själv. Det tog på riktigt fem minuter haha.

Satt och väntade för att få komma in. Väldigt gullig veterinär lite utanför Malmö. Låg bara åkrar runt omkring och kände bara WOW, är det såhär det känns att inte vara inne i stan?! Drömmigt. Tror M och jag behöver hitta oss ett hus snart. Lite ute i skogen eller på landet helst.

Stora grejen under veterinärbesöket var verkligen känslan av att de tyckte det var skönt att ha mig där. Jag tog ut alla från burarna en i taget (ja, till och med Yin och Yoga) och höll i dem, pussade på dem och stoppade tillbaka dem igen när vi var klara. Det kanske inte låter så häftigt, men det är en stor grej när man håller på med inte helt tama katter. Att få känna att man, trots att man inte är 100% otvivelaktiga kompisar än, så litar de på en mer än någon annan just där och då. ❤️

När vi var hemkomna var det dags för belöning. Blötmat! Mums tycker alla. Det är bättre än godis och går alltid ner. Zen förlät mig också för resan genom att hänga en stund i mitt knä. Så himla söt jag tror jag dör lite varje dag faktisk.

På torsdag åker jag till Stockholm så jag ska försöka njuta ordentligt av alla dessa älsklingar nu. Planen är att de flyttar nästa helg. När jag inte ens är hemma...så det känns sådär faktiskt...💔

Gillar

Kommentarer