Vecka 42

Vad är veckans planer denna vecka? Jo det ska jag berätta. Har mycket kul för mig, får finbesök OCH kommer ha mens samtidigt. Grattis mig.

Måndag: Otto åker hem, tänk vad mysigt det har varit att ha en lillebror här! Vi har tillochmed haft två här, Albin var här i helgen och myste också. Bra grej.

Tisdag: Plugga, podda med Hanna och förhoppningsvis överleva mensdag 1 med mina nya menstrosor från thinx. Wow alltså!! Så snygga. ❤️

Onsdag: Teknikfri kväll och heldag plugg hemma står på listan. Älskar teknikfritt alltså. Ska nog yoga. Det är min nya grej.

Torsdag: Nästa syskon kommer! Men först går jag i skolan och har yoga kl 18:30. Med en lärare. På gymmet. Riktigt nice var det förra gången iallafall. Tack livet, kan jag få vakna nu..

Fredag: En lektion (studiebesök) vill jag minnas. Vi har så mycket coola ställen runt om Malmö Universitet, och verkligen sjukt kul att få gå dit!

Lördag: Myshelg tror jag står på schemat. Siri kommer vara här, så vi kanske borde gå till ett café och göra läxor. Hoppas hon har några, hehe.

Söndag: Jobba med podden och redigera avsnittet vi spelar in på tisdag! Resten syster-lyx. Får se vad som händer mer i helgen.


Summa, en kul och ganska lugn vecka, men ändå saker att göra. Perfekt tillfälle för mig att öva på att göra det jag Behöver göra.. Ska verkligen göra mitt bästa.

pusss

Gillar

Kommentarer