Vart jag vill resa nästa gång!

Resor

Glad onsdag! Denna dag sitter jag hemma vid min dator, istället för mitt låtsaskontor i Köpenhamn där jag varit de senaste två dagarna. Jag kände att jag behövde lite lugn, mina egna varma sockor och möjligheten att sova middag i min säng. Hade så himla svårt att sova igår, och natten till måndag också. Behöver alltså lite återhämtning.

Känner mer och mer att när jag har det här roliga projektet med Lovisa going, känns vissa saker med skolan lite lättare. Kanske som att det skulle vara okej ifall jag inte sökte vidare utan kan göra något annat och vara kvar i Malmö. Men jag vet inte, jag dras itu av alla dessa framtidsval och livsbeslut. Hur blir man någonsin av med ångesten liksom, det enda jag tänker nu är att det säkert växer bort.. Önskar alltså på sistone att jag snabbt som blixten blir 25+, när kemikalierna i kroppen kanske lugnat sig lite.

Det är också så mycket som drar mig tillbaka till livets resa jag och Vera gjorde 2017, alltså Bali. Och jag följer ett jättefint konto på Instagram som heter living_destinations och det är alltid så fina, inspirerande och redbara stålen som dyker upp. Följföljfölj för resetagg 2000! Mitt senaste tillägg i min insta-mapp Places to go var tillexempel det här sjukt fina stället i Indien. Kan inte komma över hur sjukt det ser ut, och det är blir nog Veras och min nästa lång-resa. Det vore fina resebloggar alltså!

Det ligger en bit utanför New Delhi och bildgooglar man får man upp galet stora och fina byggnader, och så ser det ju varmt och skönt ut. Jag menar, kolla på detta.

Staden kallas också för "the city of victory" OCH perfekt nog "pink city" (!!), ser magisk ut med massa observatorium och gamla byggnader, palats och fort. Hit åker vi Vera!
Skitbra länk som hade massa bra info om allt från historia till väder och poppis ställen att besöka.

Det som återstår innan vi drar(förutom pengar, såklart):
Vad kostar flyg?
Boende?
Veganmatsutbudet?
Vilka äventyr vill vi på?
Vill vi resa runt lite i Indien också?
När på året drar vi? (tänker mest på temperaturen här)
Hur länge stannar vi?

Resemode. is ON. ↓

Gillar

Kommentarer