Välkommen november!

Övrigt

Hej november!
Det är en dröm att det nu börjar bli lite kallare i Malmö. Jag går omkring i min väldigt varma fluff-jacka från Danmark och svettas knappt. Förra hösten kunde jag knappt ha den för allt kändes för varmt.

Idag har jag:

Lånat tre böcker av Fairclough där han skriver om kritisk diskursanalys. Wow vad glad jag är att det fanns några kvar till mig… skräcken när typ bara ett ex var kvar för hemlån liksom.

Jag har svårt att förstå att jag faktiskt läser böckerna jag lånar. Det är så inpräntat i mitt huvud, framförallt sedan min utmattningsdepression men också diagnosen överlag. Jag bara läser inte så mycket böcker helt enkelt. Men nu så, en utmaning för hjärncellerna och lite visdomsord från gamla akademiska gubbar. Då händer det tydligen något?! Hittar mer och mer material om konstiga metoder, media och socialvetenskap och vill mest låna hem allt.

Gullig kaffetermos, gullig bok, halvgulligt och för stort datafodral. Helgullig pluggplats på skolan. Men det kanske var för att jag satt där 🙃

Jag har testat ett busenkelt recept på surdeg också!! Det blev lite platt och inte färdiggräddat, läste fel på temperaturen… så jag ska göra ett nytt försök imorgon igen. Men gott faktiskt!! Fast mest fint. Har alltid velat vara nån som kan göra såna fina surdegiga limpor, och nu kanske det äntligen kan hända snart haha.

Gillar