Tisdag är idag, här är en annan dag

Saknar den där C så himla mycket alltså. Vi hade så mycket stordåd att uträtta och timlånga fikor att gå på. Vi hittade en resturang med trevlig personal som ordnade sjukt goda vegoburgare till oss på Fisketorvet dagen då vi var i Köpenhamn. Den tog jag så få bilder på för vi pratade sönder varenda meter av den staden, men här är den finaste iallafall.

Jag har också på senaste verkligen försökt fundera på hur jag ska kunna klämma in ett extrajobb/inkomst i mitt fullproppade liv. Ni vet, när en liksom tänker lite extra på och undrar varför ens utbildning inte får något CSN-bidrag.. gahh. Pengastress bort tack.

Önskemål på drömjobb för Vega: kul, hemifrån, varierande och mycket egen arbetstid att lägga upp själv.

Du fixar? Tacktack.

Hur mår jag idag? Bra. Tänk va, det är bättre än vad det känts på länge och jag ska göra så himla mycket för att det ska hålla i sig. Börjar med ett möte på UMO den 11/10 och från det så ska jag gå vidare med att ta prov på mina hormonnivåer. Om dom är helt normala får jag väl lita på de dryga råden jag fick häromdagen om att "underskatta inte stress bara, men du känner ju din kropp bäst...". Jo tjena, jag har mått som en sladdande karusell och har inte någon gång tänkt tanken stress. Pft. Hejdå person.

Igår hade jag och glitteralven godisätar-film-kväll och sen somnade vi med knäna tätt ihop. Så himla mysigt!! Ska som den äkta serie-guden jag är börja skriva en tipslista på must have seen-series till henne, så tänker att ni då kan få den också. Vänta bara!

Såhär fin och nyvaken var jag imorse framför fina väggtyget, kände att det inte räckte med att dela fingeten på instagram. Hela dagen har varit såhär fin liksom, och då måste vi ju fira det! Med selfies.

Känner lite brist på vad jag ska skriva för sorters inlägg, är det något speciellt jag ska skriva tycker ni som jag vet läser?Eller är senhär sporadiska uppdateringen perfektion, precis som resten av mig?

Önskemål mottages gärna!

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Vad fin du är!! Jag har just nu en veckans bloggtävling hos mig och det hade varit roligt om du ville vara med och tävla med din blogg. Kram!
nouw.com/watilda