Träningstips: FitOn

Cirkus

Hemmaträning! Det var ett intresse jag aldrig trodde jag skulle lyckas tycka om, på riktigt liksom. Eller iallafall ta tag i att faktiskt göra regelbundet. 😅 MEN det har ändrats drastiskt nu sen covid-19 pikade och jag sen slutade vilja gå till gymmet och ta i svettiga maskiner och vara bland andra människor. Hehe. Det kan också ha att göra med att jag tröttnat lite. Gillar ju mest att vara hemma ändå, så varför dra till ett gym att träna?

Dagens träningstips är iallafall appen FitOn som jag har använt sen i början på juni. Nu tre månader senare känner jag att det är dags att dela med mig, för förutom mina år på cirkusskola så har jag inte tränat såhär konsekvent någon gång tror jag. Och gillat det dessutom?!

Såhär ser appen ut.

Hur gör man då?
Jo du börjar med att skapa ett konto såklart. Appen är helt gratis och du kan träna med alla videos helt obehindrat, förutom någon liten popup här och där. Vill du bli köpa premiummedlemskap så är det inte så dyrt heller, typ 20kr/månaden (billigt gymkort va?!).

När du sen är inloggade kommer du få fylla i dina träningsmål, information om vad du vill uppnå och hur långt träningsschema du vill ha. Du får liksom ett program att följa om du vill, men du kan lika gärna göra andra pass istället.💪🏻

Såhär kommer det sen se ut på din startsida. Överst kommer veckans träningspass att visa sig, och de kommer stå markerade som complete när du har checkat av dem. Om du inte gjort det än så sitter startknappen där istället!

Jag kommer inte förklara allt, utan klicka dig runt lite så ser du vad som leder vart. Enkelt sagt så finns det fyra flikar som tar dig till olika delar av appen. Program, Browse, Advice, Meals och Friends.

De jag använder mest är:
Program, som är mitt träningsschema, utmaningar och längst ner finns en knapp som leder till mina favoritmarkerade videos.

Browse, som är där alla träningspass ligger, inte bara dina utvalda pass för veckan. Här kan du också anmäla dig till schemalagda pass, eller schemalägga egna om du vill få en påminnelse eller tycker om att ha en starttid på din träning i förväg.

Friends, här kommer min favoritdel. Du kan lägga till dina kompisar som använder appen! Leta reda på ditt användarnamn och klicka på ad friend uppe i höger hörn och fyll i deras. Vips så är ni kompisar och kan se varandras efter tränings-selfies. Yes du hörde rätt, efter du har gjort ett pass så får du ta en bild om du vill, som sen läggs upp i ditt album som bara du och dina kompisar kan se. Kul va? Det här har varit så himla motiverande för mig haha. Det blir lite som att träna tillsammans på avstånd liksom!

Som avslutning får ni se mina senaste bilder, haha. Hoppas någon av er iallafall blir motiverad att testa på sena superrolig app. Skriv gärna en kommentar isåfall 😍. Kom och träna med mig!

Gillar

Kommentarer