TORSDAG

Hej!!!!! Jag är taggad för livet, men kanske framförallt för december. Har julpyntat med det lilla jag har, påbörjar Projekt X och plockat undan inför att svärföräldrarna droppar in. ÄNTLIGEN!

Annars har den här veckan varit fin, en del migrän och sovit rätt mycket men har samtidigt en redig motivation till att faktiskt jobba (mycket tack vare Nathalie, alltså KOLLA vad hon gav mig <3 ) Såå fint, och när jag har det på mig påminner det mig verkligen om vad jag kan, har lyckats med och att jag kommer gå hur jävla långt som helst!!!
Source error

Annars har jag börjar dagen med chai på chaihonung från Åminne Honung & Jästeri, på Gotland. Och mina mornar kan liksom inte bli bättre än det och ostmackor just nu. Superenkelt!!

Recept Chai:
1,5 dl mjölk, varm
1-1,5 dl hett vatten
1,5 tsk chaihonung
Blanda= klart!

Godast i världen.

Businessmässigt så är det nu månadsavslut, och jag är sååååå nära mitt första mål nu att jag kan inte ens kan tro att det hände som över en natt?! Jag har så GRYMMA tjejer i mitt team!!! Kan knappt bärga mig för vad som kommer ha hänt när jag sitter där i vår nya lägenhet, i snart December 2019 och tänker tillbaka på hur jäkla tur jag har som lyckats hitta dessa power-kvinnor som vill jobba med mig!
Sara och Jessica, läser ni detta någon gång så ÄGER NI och JAG TROR PÅ ER!!!!!!!! <3

Nu ska jag och Martin laga mat. Kram

Gillar

Kommentarer