Straight to your head like a concussion

Dag två av september nästan över! Jag vet att med höst kommer mörker, snö sen slask och vinter. Men kan inte hjälpa att ändå längta tills det går att ha stickade tröjor under jackan utan att svettas som ett vattenfall. Var på Monki idag och testade ca 73 par jeans utan att fatta varför storleken i midjan inte funkar med ett alldeles rimligt godass. Hur svårt ska det vara.

Känner verkligen att de kläder jag har inte riktigt känns rätt hos mig längre. Har glidit runt i svarta tights senaste veckan och vill krypa ihop när jag tänker på att ha kjol. Även fast jag tycker det är så fint. Jag och min mini-garderob behöver verkligen en update. Så jag köpte byxorna på test för att prova hemma, och en fin bh i spets för den var grön. Sen testade jag den här stickade också, som helt klart var min favorit, men den är lite för dyr för min lilla studentbudget tyvärr..

Där är jeansen förresten ↑
Knallade runt i dom lite idag men kan fortfarande inte bestämma mig ifall de känns rätt. Frågan är ifall det finns andra jag tycker sitter bättre...

Dag två av #yogaeverydamnday utmaningen blev en liten video. (Utan ljud för hade ingen bra musik på telefonen, allt är ju på Spotify?!)
Gosigt rörande runt på sängen med huvudet i täcket i barnets position kändes precis lagom. Hmm, mitt mål imorgon är att ta en riktigt fin yogapose-bild. Hmmm..

Vad jag mer gjort idag:
Insett att jag inte kan hantera att ha seitankorv hemma, för då försvinner 39,90 på ca två dagar.
Gosat med mina odjur.
Andats lite ångest blandat med lite vanligt liv, försökte rädda med nicecream. Hjälpte lite faktiskt. Rekommenderar.
Sovit middag 2 gånger och lyssnat på poddar. Min favvohobby.

Godnatt!

Gillar

Kommentarer