Söndagsmaten och tankar om att vara två

Kärlek, Övrigt

Berättade ju att jag gjorde lite matlådor igår. Kolla vad goda de ser ut. Skar de sista tomaterna idag och var tvungen att ta en bild.

Så mycket dröm över detta.

Sen jag fick en ny...diet...kost att äta som tips av min kinesiolog när jag var där i juni så har jag haft ganska bra flyt med att fixa härlig och bra mat till mig själv ändå. Såklart inklusive några dagar av lyx och extra goda kolhydrater. Man får vara snäll mot sig själv också. Råden jag fått är inget bröd eller snabba kolhydrater och socker. Mycket linser och kikärtor, bra fetter och kokosolja. Och frön och nötter. Så i princip keto/LCHF fast vegan style. Så det har varit ett äventyr att komma in i, men jag känner också att det faktiskt har varit en skön grej att inte känna mig tvungen att laga mat till M också. Jag har fått bry mig bara om mig själv och att få chansen att göra det genom mat är precis min grej. Trots allt startade jag ju en matblogg nästan först av allt och att mealpreppa är en av mina favoritgrejer att göra. fina matlådor, skära massa saker och dela upp. Sen ha matlådor att langa fram när det är lunch och middag - ja tack! Det har inte riktigt gått på samma sätt när M och jag har ätit samma sak för då tar maten slut så fort, haha.

Jag vaknade upp idag lite orolig och med en nypa hopplös känsla i bröstet. Det är fullmåne imorgon och jag hade en märklig dröm om farmor plus att jag och M låg uppe sent och pratade igår. Så gissar att det är lite känslor av varje helt enkelt. Det är svårt att vara ihop ibland. Framförallt tycker jag det är svårt att saker kan vara bra och utmanande samtidigt, och nu under covid så har ju livet varit lite extra utmanande. Vi har gått igenom mycket bergochdalbanor han och jag under 2020 och 2021. Ser fram emot att starta 2022 och se var vi är då. Tycker man om varandra är det ju bara att vänta ut stormarna tillsammans tills de går över, och fortsätta hålla varandra i handen. ❤️

Innan det nya året har vi iallafall en mysig höst full med pumpa-lattes, kattgos och tända ljus. Och den kommer December! ÄNTLIGEN.

Hoppas du får en fin söndag. Gör något fint för dig själv. Typ laga en matlåda eller två.

Gillar

Kommentarer