Söndag

Fått reda på att Martin åker iväg i hundra år på onsdag och det känns som att vi inte har hunnit vara själva på riktigt på hur länge som helst. Det är dagens dåliga. Min PMS gnisslar inombords och jag vet att jag kommer överleva men jag hade glömt bort. Vänner. Kom och bo hos mig när han är borta, tack.
Men kanske bra för mig att vara ensam också, då kan jag ju iallafall gråta ifred.

Jag är nervös för skolan imorgon. Att min axel inte kommer hålla och det kommer bli en värdelös vecka igen, eller att jag bara kommer vara ett emotionellt, tjockt och svagt kaos. Men jag börjar med måndag.

Idag har jag varit på GRAM! Det är min nya favoritaffär, och drömmen att jobba där finns såklart. Den hobbyn är dock lite dyr (typ olivolja för 200kr/litern......) så jag gör så gott jag kan, men det är spännande och kul att lajva lite Zero Waste.

Veckan som kommer:
Måndag: Alva kommer och sover över! Laga matlåda.
Tisdag: Alt-J! Är så himla spänd och taggad på att gunga, hoppa och sjunga med i låtar.
Onsdag: Martin åker, alltså hemskaste och svåraste dagen att ta sig upp ur sängen. Jag har inga andra planer än skola alltså. Kanske typ bada, bara för att ha någon trevligt att göra på kvällen.
Torsdag: Clara kommer hem till mig!
Fredag: psykolog-möte!
Lördag: ifall det är fint väder ska jag och Lovisa Geocacha. Annars hoppas jag hon är min ändå.
Söndag: Noll planer än. Checka av listan på saker jag borde göra kanske. Gör väl det på onsdag kväll också kanske. Och fredag. #ensam #buu #pms #mes

Gillar

Kommentarer