Sista onsdagen hemma

Nu drar det ihop sig - ÄNTLIGEN!!!!! Vill skrika rakt ut av pepp, och det här händer precis i rätt takt och tid i livet. Nu bor vi bland en del flyttkartonger och stök igen, och jag bryr mig inte ens för om exakt en vecka har vi haft katter i två dygn, samt är flyttade och uppackade(hoppas jag...) i vår pärla. Alltså VÅR. På RIKTIGT. Puh, mycket känslor i 180cm lång kropp... Tur att livet är till för att kännas.

Imorse försökte jag streama Sims på TWITCH till Vera. Det visade sig vara mycket lättare sagt än gjort, och låt mig bara säga att de som jobbar med att streama spel förtjänat sin inkomst bara genom att lära sig hur man gör.... hmpf. Jag har iallafall fått en ny datamus. Eller jag har köpt. För 40 kr. Av snäll tjej på Facebook. :)

Den funkar som en dröm....ser ni väl!!

Efter en kopp kaffe så känner jag mig equally kissnödig och inspirerad. Ska knalla ut och posta ett brev till min (snart EX) hyresvärd, så hon inte hatar mig snart, menen sen blir det tvätt och jobb för hela kvällen! Martin slutar sent idag, så det blir nog bra. Då kanske jag hinner göra något.

Jag startade ju mitt företag i början på oktober, har redan hunnit ångra mig och ångra mg igen nu. Nu är jag glad att jag har det. Ändå lite coolt. Tack och bock- trots att jag ej vet hur jag ska göra nu.... *skjuter problemet på framtida Vega*


Förstår ni, NU KAN JAG SNART TRÄNA CIRKUS IGEN.

OCH OM TVÅ DAGAR KOMMER SIRI.

SKÅL.


Gillar

Kommentarer