Sista dagen som 25!

Hemma och sånt

Spenderades på zoom-seminarium och med att städa upp efter katter och människor här hemma i lägenheten. Kände verkligen att jag ville börja mitt nya levnadsår med ett hem som det inte stod skrivet kaos och sjukdom över, haha. Sedan unnade jag mig till och med att rita en stund medan jag tittade på första avsnittet av Downtown Abbey (som jag just nu har många känslor kring...). Är den värd att se klart? Bäst att fråga rakt ut i etern och se om någon svarar.

Kolla denna sötnosen som har börjat få gå på äventyr!! Zen lever livet och lallar runt medan både Iris och Esther är skeptiska. Mest Esther. Hoppas hon älskar mig ändå. Vi hjälper ju kattungar liksom?! Praktiskt taget samhällstjänst och välgörenhet på samma gång.

Något jag scrollade förbi på Instagram igår som jag kände att fler behövde se. Den får mig verkligen bara att vilja ta ett djupt andetag. Mmm. Så skönt.

Dagen har annars gått bra och jag har ingen större uppdatering kring min litteraturöversikt annat än att jag har presenterat den för min lärare samt fått feedback. Förvånansvärt positiv faktisk, med tanke på hur kladdigt dokumentet var och hur luddig min idé känns i mitt eget huvud just nu. Ser fram emot att skriva lite på de uppgifterna jag ligger efter med i helgen. :)

Grattis till mig och godnatt!

Gillar

Kommentarer