September 2021

Hemma och sånt

Hej från mys-soffan! Jag älskar när Esther kommer och gör mig sällskap och vill ha klapp-på-magen-gos. En av alla miljoner anledningar att ha katt ändå.

Iallfall så är det september nu och skolan har precis börjat. Kandidatuppsatsen närmar sig och det känns ändå bra i magen. Jag menar, det kommer ju vara hela skrivprocessen oavsett vad som i vilken annan uppsats som helst så jag är säker på att det kommer kännas omöjligt någonstans i mitten. Eller vid 70 %-seminariet (visste inte att det ens fanns något som hette så? Hej akademin). Tänkte iallafall att det kanske skulle bli kul att dokumentera skrivprocessen här så får vi se var hösten slutar. Förhoppningsvis i ett riktigt mysigt december. Hihi. Längtar redan till alla adventsmys.

I äkta ADHD-stil så har jag i många månader gått och velat vårstäda mitt kontor (som sagt, hej september...) men igår insåg jag att det är ju verkligen inte så man får saker gjorda utan en neurotypisk hjärna. Så då gjorde jag om och gjorde rätt. Dagligt mål: Torka av och fixa en hylla i taget.

Och vet ni vad? Igår gjorde jag faktiskt två! ☺️ (Lämnar nedre delen av bilden för ett litet bidrag till fighten mot normen att leva i perfekta, ostökiga hem. För det gör iallafall inte jag)

Fint det blev va?!

Detta får bli min pepp till dig som behöver det att ta tag i alla fall en del av den där grejen du har velat ha gjord länge nu. Hihi. Det blir kul, jag lovar! Plus att du kommer känna dig jätteglad när du gör den.

Gillar

Kommentarer