Senaste veckan har jag...

Övrigt

Varit på världens brunch med kollektivkompisar! SÅ mysigt, och ett överflöd av våfflor, scrambled tofu, kaffe, avokadotoast och...bloody marys. Som vi alla insåg var godare än vad vi trodde de skulle vara och det var ju trevligt.

Min älskling ❤️.

Var på äventyr till Lund för att hämta upp två kassar godis. Hihi. Nu står de fina i mina fönster, precis lagom många. Har till och med letat upp en liten vattenkanna med smal pip som kan mata de perfekt.

Vaknar upp med det här gullefjunet. I'm so lucky 🥰. Funderat mycket senaste veckan på hur jag redan har kunnat hitta en skatt som denna. Måste man inte göra något för att förtjäna sånt här? Jag måste varit magisk i mitt förra liv helt enkelt.

Förra onsdagen tog jag honom dessutom i handen och gick till en Care/Of Cocktailbar för att möta Annamaja och Nino! Det var ett fint sätt att avsluta sommaren och inviga den tidiga hösten på. Vi pratade skolstart, sommarminnen och nördade drinkar såklart 😍. Plus om hur fin toan har, haha!

Har också varit inne på Apple Store med min dator, som jag hällde chaite på. 🤦🏼‍♀️Så då petade jag på denna skönhet. Jag ÄLSKAR HENNE 😭. Hur ska man kunna önska sig sina guilty pleasures när de kostar massamassa tusen...

Vi ses imorgon!

Gillar

Kommentarer