Regn och rondeller i Malmö | Del 1

Resor

HEJ FRÅN MALMÖ!
Här är min gulliga turkosa dörr med lika gullig livskamrat och fellow goddass.

Nu ligger vi i den 120 cm breda sängen för tredje natten i rad. Den är approved, mjuk och står på golvet lite under fönstret.
Jag och en av mina bästa flyttkompanjoner har packat upp galet i tre dagar men nu är det typ klart. Vi tog också en sväng till Lidl i söndags (för ja, mat är det viktigaste) och handlade en hel Ikeakasse full. Tur att vi var två som bar + en herre som gissningsvis själv hade åtagit sig positionen som dörröppnare till affären. Tack och bock för hjälpen.

Iallafall, tänkte visa lite från resan hit i lördags, men mest flyttkaoset i fredags. Som såg ut såhär, EFTER vi burit ner det som skulle till Trosa....

Jag kan liksom inte packa ihop mitt liv utan att typ kräkas och få ångestknivar i magen över att jag har så mkt saker, även fast det är hyfsat utrensat och inte så mycket onödigt ändå. Iallafall inte om en ska kunna bo själv i en lägenhet, för man kommer alltid behöva kastruller och burkar liksom. Det är svårt det här med minimalism, för jag känner ändå att jag lätt sätter mig ner och skriver en lista på vad jag vill äga. Sen går man hem, packar, och inser att man verkligenverkligenverkligen inte vill slänga den där egentligen onödiga skrivboken den gymnasiet för det står fina saker i den. Eller skissboken jag har som innehåller de datum jag blev ihop och gjorde slut med diverse fina killar, kysslistor osv. Ibland bara går det inte. Clara, snälla säg hur du gör för det känns så himla svårt?!

I bilen hade vi en armstödsbasilika som sällskap, och det var så fullt att jag fick sitta med tunga datorn i knät första timmen. Fick blåmärkesrand av kanten på låret.

Nuåkervi-selfie och resans regn nr 2/10.

Avslutar del 1 med två fina himlar till dig.

Vi ses imorgon!

Gillar

Kommentarer