Planteringen i pallkragen

Hemma och sånt

Innan vi satte oss på tåget hann jag med en liten panikig utplantering av våra tomater. Några av de iallafall. En stor black cherry-planta står fortfarande inne i vardagsrummet och blir förhoppningsvis vattnad av Hanna hihi. ❤️

Såhär såg det ut före...

Från vänster: Jordgubbsplantor som vi sparade när vi rensade allt det övervuxna, en planta buskig mynta som jag planterade ut bland lite som redan fanns där. Det återstår att se ifall det tar sig, MEN jag håller tummarna. Rosa palettblad från Hannas stora mamma-planta! Vad ska man annars göra när man inte vill slänga rotade sticklingar liksom!?


Efter:

Kruktomat planterad! När jag stoppade ner den i jorden hade den kanske 4 små tomater som syntes, och bara typ tre (!) dagar efter så var det TJUGO... så jag tar det som ett gott tecken och som att mina fingrar är gröna. Hehe.


Planen var från början att ha plantan inomhus, och vi ställde bara ut den i några dagar för att blommorna skulle få pollineras lite extra. Det kan ju inte skada liksom... Men sen när Martin tog in den en kväll så började det regna TVESTJÄRTAR FRÅN DEN. OCH DÄRAV SA JAG TA DEN BORT HÄRIFRÅN DEN BOR ALDRIG INNE IGEN JAG V Ä G R A R ATT PLOCKA KRYP INOMHUS: HEJ. DÅ. TOMATEN.

Så det var det. BLÖRK. Men det blev ju fint ute iallafall! 🍋👉🏻🍹

Plus har ni sett mina fantastiska trädgårdshandskar också? Perfekta när en som jag tycker att smuts under naglarna är ca det mest o-värda av allt.

Gillar

Kommentarer