Onsdag

10 saker jag är tacksam för:

Att det finns idioter till allt, men att de förmodligen inte har ett så jäkla bra liv just nu ändå. Mitt liv, fan vad jag älskar mitt liv. Lovisa, ljusa köksbord, matcha-te, att sova till kl 9 ibland, drömmar. Självkärlek. Kristallhalsband. Pussar.

Nu är jag halvt igenom Johannes Hansens bok Fuck your Fears, och alltså måste bara tipsa alla om den. Det finns skrivövningar till varje kapitel, till för att hjälpa och reflektera. Verkligen bra. Tack världen, det här är precis tiden då det är meningen att jag ska läsa den. Näst på tur ligger hans andra bok Tough LOVE och sen är det dags för the Secret. Kan inte fatta att jag inte läst den än, men det var väl inte min tid. Jag jobbar ju med det varje dag ändå. Så skönt att det finns en film om den på Netflix. Tacktacktack.

Vad har jag ätit idag?

Avocadomacka, matcha latte och vegonutella på knäckebröd.

Vem saknar jag idag?

Idun. mycket. KOM HEEEM.

Vad ska jag göra idag?

Jobba, gå till garaget och vara snäll mot mig själv.

Flyttupdate?

Ikea-möblerna är typ klara nu. Så då återstår det ju att bära upp saker till vinden, packa upp sista lådorna med bokhyllegrejer och få ordning i köket. På riktigt. Men shit, sen är det inte jättemycket kvar!! Typ komma på vad som ska göras med den andra alkoven. ❤️

Det bästa som hänt på senaste?

Alva har bokat biljett hit!!

Tre self love-tips?

Bada, ha mjuka kläder, drick mycket te med honung och iKaffe. Helst chai. och prata med snälla människor du tycker om.

Gillar

Kommentarer

SirisWebblogg
SirisWebblogg,
snart vill jag boka också❤️❤️
nouw.com/siriswebblogg