Onsdag

Hej hopp! Idag gick det inte heller så bra att gå till skolan. Jag vaknade med konstigt feber och ont i halsen och är så himla trött så att universum knappt finns mer.
Eftersom det troligtvis är jag som lagt saker på hög igen som bara ligger och pyr bakom tills jag står där ensam och handlingsförlamad, så har jag nu tagit tag i en av de två sakerna. Heja mig!
Jag och M pratade och min framtidsångest är nu ute och det känns bra ändå. Alltså oj vad jag tycker om min psykolog, jag förstår inte hur jag kan ha gått utan en. Det är något så sinnessjukt skönt att ha någon man kan prata ut sig om allt till och faktiskt få riktiga tips ifall det behövs. Jag lär mig så mycket om mig själv.

Imorgon betyder alltså:
Svara på mammas mail.
Gå i skolan.
Blogga.
Träffa Clara!

Det känns ju ändå som en rimlig att göra lista. Gör jag allt ska jag få pris tycker jag. Kanske köpa någon god mat. Hm, kanske göra pannkakor till middag.

Här kommer en bild på den gulligaste jag vet som bjuder mig på mat typ hela tiden känns det som men som jag är dum mot och lämnar disk hos fast hon säger ändå alltid att hon äter upp all vår mat men så är det inte för det som räknas mest är att hon är här.

Gillar

Kommentarer