Nymåne i vågen

Spiritualitet

Aaahh... en stor utandning. Det är så jag känner nu efter kvällens ceremoni med YogaGirl. Jag blev svettigare än jag tänkte, för jag tänkte skippa det fysiska först eftersom jag inte känt mig så himla bra senaste...veckorna. Men jag fick feeling och nu mår jag sååå bra. Så mycket stillastående energi som löstes upp med lite yogaposer. Mmm.

Vi drog kort både jag och Rachel. De var liknande varandra och knöt ihop bra till dagens måne. Här är mitt.

King of feathers. Tekniskt sett: det du skickar ut i universum kommer tillbaka till dig, och jag bara känner att det är så himla sant. Manifestation är något jag lite försiktigt försöker öva på att göra mer och blir lika förvånad när det funkar. Jag kan tänka på något en dag och så dröjer det inte länge innan det dyker upp hos mig. Alltså på riktigt! Jag vet att det låter flummigt, men det är verkligen värt att testa. Vad är det värsta som kan hända liksom. Iallafall.

På grund av detta känner jag att jag börjar se på livet och det lilla i vardagen lite mer positivt. Se det du redan har omkring dig och glöm inte att vara tacksam. Vi är så galet privilegierade bara för att vi är födda i Sverige tillexempel. Hur tur har man inte haft då? Och visst vädret kan vara tråkigt ibland (hallå, årstider?! Drömmigt ju. ) och visst regeringen är också lite konstig och det finns problem i alla former. Men vi har alla tak över huvudet, förhoppningsvis en familj (vald eller medfödd, ingen skillnad) som älskar dig och alltid finns där för tak över huvudet. Tänker att det är viktigt att komma ihåg.

Ha en fin nymåne nu. Andas och få igång kroppen. Det finns mycket i universum just nu som drar i jobbiga trådar, minnen och triggers så känner du dig lite extra tung så är det ännu viktigare. Get moving. Get sweating!

Under tiden kan ni få njuta av min första matcha-latte från min älskade maskin. ❤️

Gillar

Kommentarer