Mina plantor | Del 1

Kärlek

Tisdagkväll = plantor har jag bestämt.
Så här kommer alltså del 1, namnen på dom jag har döpt.

Vi börjar såklart med den största, bästa och vackraste. STEFAN. Det var namnet på det mesta år 2017 och det slutade i att Vera och jag spontanköpte honom på Ikea, och för några dagar sen fick han tillochmed flytta ut från den röda plastbacken och ner i en kruka!!

Nummer två är BOSSE. Det är plural och alla mina basilikor. Stora, små, nyfödda och gamla. Jobbar på min framtida basilikabuske med outtömliga blad så jag kan leva på hemgjord pesto.

Välkommen till STINAs hem. Stina är en doftperlagon som jag fått av Martins mamma Maria. Och hon har äntligen fått grävas ner i sin egen jord efter att ha stått i vatten sen typ januari. Hehe. Hoppas hon trivs.

Obs! Bosse i bakgrunden.

Eftersom ni först fick se min äldsta planta(nästan....) så här kommer min nyaste kompis. ELVIS! Han är en murgröna från Ikea och kostade typ 39kr eller nåt sånt. Tycker han passar så himla bra tillsammans med mina snöbolls-lyktor från KostaBoda, och min plan är att han ska bli lång som attan och klättra ner ända till golvet.

Detta är mina första namnskyltar! Blir någ säkert några fler, har flera köksapprater döpta redan så det kanske kommer en serie från där med.

Angående plantor och växter och plantering och resten, så mottages tips jättegärna, jag kan ingenting har jag insett.

Hej!

Gillar

Kommentarer