MINA 5 BÄSTA PODDAR

Här kommer en topp 5-lista över mina favoritpodcasts. Kanske mitt största beroende just nu. Så kan vi göra. Rangordna dom efter beroendet just nu. :)

1: Den Friska Wargen med Ida Warg och Viktor Frisk! Asså den här ligger helt klart på plats ett just nu. Lyssnar från början och har helt fastnat. Dom är så smarta, fina och mysiga att lyssna på.

2: Beijer och Broströms bryderier/Sandra och Michelle. Båda dom här fina poddarna består av 50% Sandra Beijer, och JAG. ÄLSKAR. ALLA. AVSNITT.
Allt med henne blir så lätt, smart och fint. Älskar podd-formen Gustav och Sandra använder sig av; väljer en fråga att prata om för varje avsnitt. TJIHO!

3: På tredje plats kommer Flora & Frida. Supervettiga och smarta tjejer med girlpower. Följer Floras blogg rätt så slaviskt, och Frida har ett delikat efternamn, så lyssnar såklart på allt. ;)

4: FREDAGSPODDEN. Hannah och Amandas podd har jag länge haft i min lista och har stabil livspepps-garanti och älskar att dom är lika gråtiga som jag är ibland. Och smarta. Och coola. Och amazing!

5: Sist, men INTE på något sätt minst; ÅNGESTPODDEN!
Känns så skönt att ha en podd som ställer frågor man inte ens vet att man har, som utbildar en om vad som händer i hjärnan och som berättar att det mesta faktiskt är helt normalt. Skönt.
Alla avsnitt är så himla intressanta och tog mig igenom de flesta alla mina turer fram och tillbaka till universitet i höstas.

Det här var alltså mina favvosar. Men måste såklart nämna Sommar i P1 också, där en kan välja och vraka varje sommar och vinter!

Gillar

Kommentarer