Min torsdag eftermiddag

KAFFE, Katter

Godmorgon stjärnor! Äntligen fredag. Äntligen helg igen. Jag startar min morgon med mitt favorit kosttillskott från Altaibergen (bergskedja i Mongoliet). Känns bra att äntligen få i mig mineraler plus bonusgrejer från oförorenad plats i världen.

När jag kom hem igår möttes jag av detta.

🥺

Sen så föll jag i säng och sov middag med denna gullegris (som inte riktigt lärt sig det här med avslappning än så hon gick iväg när det blev för mysigt).

Innan jag satte mig på bussen hem gick jag förbi här. Mitt favvokaffeställe i hela stan än så länge. Såååå fint. Såååå gott kaffe. Mhm. Så ni kan ju gissa vad jag skulle göra där...

Köpa nyrostade kaffebönor! Måste ju ha något att öva med min Sage med. Jag har redan en prenumeration på supergoda koffeinfria bönor från Kafferosteriet Koppar i Stockholm. Men jag känner att jag behöver något annat som är lite billigare att öva på, men fortfarande fint och gott. Så det fick bli detta! Läser man noga står det Karaktär: Mjuk, len med toner av choklad och nougat. Så hoppas verkligen de håller vad de lovar på Lilla Kafferosteriet!!

Efter jag sovit middag gick M och jag ut på äventyr. Jag, dödstrött, han, lagom frisk för en promenad. Äntligen!! Vi gick till Emmaus och letade bordspresent, outfit till nolle-gasquen och kom hem med lite mer. Så som man gör när man går och handlar second hand. Mysigt iallafall. Sen gick vi hem efter att ha fyllt på mitt lager av kaffe-mjölk. Här ska övas latte art!

Ha en drömmig fredag nu!

Gillar

Kommentarer