Min önskelista

Som en person utan pengar, eller motivation till ett trist servicejobb med random chef, så önskar jag mig inte så mycket ändå. Skulle egentligen inte vilja ha något själv, utan bara kunna skämma bort människor jag tycker om med presenter av alla former ist. Det skulle göra mig gladare. Det gör alltid lite ont att inte kunna ge någon en present tycker jag, särskilt när det är allt jag vill egentligen.

Iallafall. Min önskelista kommer här:

1. Ett extrajobb jag tycker om. Behöver liksom inte ens vara många timmar, bara fina kollegor.

2. AirPods. Kanske världens löjligaste önskning, men jag är så otroligt trött på sladdar nu... Särskilt nu när jag rör mig hemma så mycket, då vore det skönt att inte behöva ha mobilen inklämd innanför byxlinningen för att tights inte har fickor.
Dessa vill jag dock hellre köpa till mig själv som present när jag kan leva på mitt företag. Ett mål liksom!

3. Lugn och balans. Och ingen jävla framtids- och livsångest. Jag är så trött på att sitta och analysera vad livet ens är. För det spelar ju ändå ingen roll.

4. Kärlek. Till och från alla jag tycker om. Känner mig missförstådd eller bortglömd ibland. Eller nåt. Kanske hittar på, jag vet inte! Det är svårt iallafall! Sen så vet jag såklart att jag är omtyckt också, men det är inte från er självklara personer jag menar. <3

Gillar

Kommentarer