Måndagsbarn!

Hemma och sånt , Katter

Brukade ha såna komplex för att jag var ett måndagsbarn, men senaste åren har jag bara fattat grejen och jag kunde inte känna mig mer nöjd. Att få en nystart. Sätta sig ner och planera och mentalt ställa om lite. Yummy!

Sitter just nu i köket med kattungarna och har precis kikat på dagens föreläsning. Som mer var en introduktion på 20 minuter. Vi ska få kritisera Jakobs text på seminariet på onsdag. Help! Känns läskigt att försöka komma med något smart och vettigt till en professor, haha. Moments när alla vettiga tankar försvinner ur ens huvud liksom.

Här ligger Yoga as we speak. Vilken liten tönt alltså. Kutar upp på skåpet så fort något nytt händer... Tur han är så söt (och att vi haft en Titus innan. Så Yoga är ingen match oavsett hur lång tid han tar på sig känner jag).

Kolla på denna gullegris istället. Zen har börjat knalla runt ute i lägenheten nu och fungerar som KBT till Esther. Sakta men säker går det framåt. Sjukt hur det kan vara så stor skillnad från katt till katt liksom. Jag undrar vad som har hänt med Yoga som gör att han är så himla rädd... Han fräste liksom PÅ Hanna när han låg där uppe på skåpet. ?!??!?!

Dagens inlägg får avslutas med detta jag scrollade förbi imorse. Det gjorde mig glad för jag satt igår kväll och var ledsen över att jag inte kan rita. Människor och saker dårå. Allt jag målar blir flummigt kladd känns det som. Försöker öva, men det är otroligt utmanande att göra saker man är dålig på tycker jag. När det blir fult och dåligt, varför skulle man vilja göra det liksom? Och ja, jag vet, jag behöver nog snarare öva på att vara mer operfekt och inte bry mig men med en inre perfektionist är det svårt. Min plan är iallafall att leta upp lite rit-kurser på Skillshare och se vad det kan ge mig. Hihi.

Nu ska jag snart äta lunch, fixa mig och dra till EH och Annamaja!

Herrå

Gillar

Kommentarer