Måndag

07:36
Idag var det svårt att gå upp. Eller inte svårt egentligen, men det är som att jag så fort jag vaknar letar efter en anledning att stanna hemma. Och nu när jag känner mig halvsjuk hela tiden (som en alltid gör den här årstiden), lyckas jag nästan alltid hitta något som är fel. Tillexempel idag, min hals är svullen och det är lite svårt att svälja, men det är liksom inte jättesvårt, jättesvullet på ett jag vet att jag är sjuk-sätt.
Jag vill inte vara en sån som tänker på hur dåligt en mår hela tiden, eller tror att jag inte är frisk för det är jag ju egentligen. Jag är sällan sjuk. Mer sällan när jag inte tränar varje dag, men ändå.
På väg till skolan iallafall.

21:06
Hemma! Jag har handlat, duschat och ligger med linnex på hela kroppen så allt bränner.
Idag känner jag mig okej, jag har haft en både glad och arg dag idag. Glad för att Alva finns, repet gick bra och sceniska lektionen var bra. Jag tycker verkligen om dagarna i skolan när det är en lugn lektion och en fysisk. Då funkar min hjärna, och som tillexempel imorgon har vi först acro, handstående och ringar sen är det lunch, och efter det är det rep igen. Och jag är orolig över mina händer igen. Om dom kommer överleva en dag till.
Andas.
I can do a tisdag.

Och ja, jag ska försöka strukturera upp mina inlägg. Just nu känns dom bara som ett långt stråk av skrivande. Men det får va okej för att komma igång att skriva varje dag. Hoppas ni står ut!

Vad jag gjort bra idag:
Gått till skolan.
Klättrat rep hela lektionen och gjort massa nya grejjer!
Sov inte middag. Även fast det inte alltid behöver vara något bra. Jag tror på att kroppen behöver vila någon gång mitt på dagen.
Handlade!


Här kommer min nya bakgrundsbild på mobilen. Hej rymden ♡

Gillar

Kommentarer