Lördag

Det är HELG!! Vilket betyder att jag fått både sova middag, och ligga i soffan och se på tv-serier. Måste medge att nu börjar livet utan sambo vara tråkigt. Jag höll 4 dagar. Martin kom hem igen det är så himla lång tid kvar.
Jag vet att jag ska vara en duktig flickvänsperson men det enda jag tänker att jag vill säga att jag saknar dig men att jag borde skriva det här en gång för varje gång jag tänker det istället, men då tänker jag också att det här inlägget kommer hinna bli så himla långt på minst 9 dagar till. Bu. Okej, jag ska hantera mig.
Jag bara vet att du har kul där uppe och jag vill ha kul med dig.

Konstpaus, slut på ynk.
Jag har faktiskt haft en jättemysig dag. Lovisa sov över och vi hann tillochmed sova middag innan vi drog ut på geocach-äventyret vi börjat här i Malmö! Vi tog tre stycken och lämnade en, sen blev det för kallt för att fortsätta. Vi kände bara sommaren, här kommer vi!!
Till lunch åt vi på möllans, och jag känner mig typ fortfarande mätt. Bestämde också att vi ska ha en battle of the falafels när det går att sitta på uteservering igen. MF vs. JallaJalla. Stay tuned for that.

Sen kom jag hem, tappade upp ett bad och har drunknat i nya säsongen av Grace & Frankie sen dess.

Jag har lite ångest i lägenheten just nu som behöver tas om hand om imorgon, så min plan är att göra en lista. Vill få bort eller upp allt som bara står och fortfarande känns som rester från flyttkaos. Och jag vill att det ska vara som jag vill nu, särskilt eftersom att det verkar som att vi snart får oss en ny roomie!

Att göra söndag:
(Blogga
Söka jobb
Psykologläxa)
Fixa ljusen i köket och organisera skåpen.
Fixa stolen på balkongen.
Bära ner stol+saker ner i förrådet.
Plantera timjan.
Byta gardiner.
Fixa soffbordet & fönstret.
Plocka iordning på skrivbordet.
Skruva upp eller bära ner tavlorna + växthus + lampan.
Fixa så sängen har sin plats klar.
Städa badrummet + fixa skåpen.
Kolla igenom garderoben om något ska ner.
Dammsuga.

Det var det! Vill gärna träffa Clara också, så hoppas min mensvärk försvinner och min energi existerar. Och ja, jag vet, klockan är över 22 men nu ska jag sova iallafall.
Hepp!

Gillar

Kommentarer