Litteraturöversikten på g

UNI

Wow, vilken process alltså. Det är en riktig utmaning för min ADHD och prokrastinering det här med att läsa tidigare forskning alltså. Bara själva grejen att sätta mig ner i båten, starta datorn och öppna en källa för att läsa om den. Hahaha. Känns som ett skämt ibland. Jag fick iallafall lite extra tid med denna uppgift vilken känns så jäkla bra. Då kunde jag både vila efter andra sprutan och hela kursen nu innan jag skriver klart den och lämnar in. Hej då stress. Hej och välkommen harmoni.

Här är ett utdrag ut källorna jag tänkte skriva om, men jag vill nog egentligen skryta om att jag till sist vågade stänga ner alla miljoner flikar och tänker nu fokusera på att öppna en i taget. Känns mer pedagogiskt. Jag menar, det blir ju många flikar när man forskar runt och vill hitta information, men att samla alla i ett dokument och sen öppna en i taget känns som en helt livsförändrande grej. Så tips-tips till dig som behöver.

Just nu har jag skrivit om sju av femton källor och har ungefär 1000 ord kvar om jag skulle gissa. Så är på god väg. Lämnar jag inte in idag så blir det nog imorgon. Vi får se hur länge min hjärna orkar. Nu tar vi en lagom sen lunch!

Gillar

Kommentarer