Letar lägenhet osv

Hej stora bloggen! Idag är definitivt en låg dag, men tror ändå jag är bättre på att hålla mig motiverad och produktiv i min vardag än vad jag visar här. Det är lite som att Twitter är det lilla stället på internet där alla mina passivt aggressiva rants får flytta in och bo. Och min instagram är mitt ställe för inspiration, och då tänkte jag nu att bloggen ju måste kunna hitta sin plats i att få se vad jag gör om dagarna. Så ska ge det ett försök och se hur det känns!

Idag började jag med att vakna upp med Martin, äta brödet jag bakade igår och se på The Final Table. Verkligen en Nice matlagningsserie, om du också är någon som är in-to det lika mycket som jag! 🥗

Kl 12:30 slängde jag på lite smink och gick iväg på lägenhetsvisningar. Var på 4 stycken idag, och alla kändes sådär. Några bra, några okej typ.
Blir så kluven i hela bostadsletandet när jag inte ska fästa mig i någon, då känns det lika gärna som att vi skulle kunna flytta in i en soptipp för att det ändå inte spelar någon roll. Det känns tråkigt tycker jag. Men det blir väl okej till slut antar jag. Men allt jag vill är att drömlägenheten blir vår, det enda. Det skulle vara så skönt.

Source error

Det är äckligt kallt i Malmö nu. 1°C. Satt och panikfrös i en busskur på södervärn för att jag missade bussen jag skulle tagit, då fick vänta i 20 min på nästa. Nej tack.
Vill bara ha värme, strand och balans i mitt liv tack. Ej vinter, stress och depression.

Det bästa som hände idag: när jag klev innanför dörren, äntligen hemma, så blev jag ledd till badrummet samtidigt som jag blev avklädd, och satt ner i det upptappade badet som var varmt och redo att badas.
Med min stora kopp med te till.
Och doftljus.
Jag älskar doftljus.
Jag älskar honom. Vem gör ens så?!

Tack för mig!

Gillar

Kommentarer