Lär känna mig

Övrigt

En liten introduktion till ...MIG! Det känner jag är hundra procent på tiden.


Namn: Vega

Ålder: 24, snart 25 år gammal!

Gör: Studerar media och kommunikation på Malmö Universitet sen ett år tillbaka. Väldigt spännande att se var detta tar mig. Just nu är jag dock mest arg på skolan, och min senaste helvetteskurs. Så det är något jag ska göra OM i sommar... suck. Får se om jag tar mig genom detta.

Sen så tränar jag och har en miljon ritualer och spirituella saker för mig...bild från senaste nymånen. ❤️


Favorit-

Film: Eat, pray, love måste jag nog säga. American history X är också en favvis, sen väääldigt många år. Viktiga att se båda två måste jag ändå säga, en för hjärtat om hur man behandlar sig själv, och en för hjärnan om hur man behandlar andra. Typ.

TV-serie: Vänner och Gilmore girls till tusen procent. Housewifes of Beverly Hills är en ny bubblare.

Mat: Just nu, dumplings! 50 st för 55 kr i frysdisken på min närmsta asiatiska affär = 5,50 kr/portion. Detta hörrni, är guld. Särskilt som snabb, lätt sommarlunch.


F
em snabba

Musik / Film
Vill helst byta detta till TV-serier... men konsumerar helt klart mer podcasts i ljudformat än musik.

Midsommar / Nyår
Inte ett fan av midsommar eller högtider egentligen. Tycker inte om känslan av att det är "obligatoriskt" att träffa människor och fira. Men har haft väldigt bra nyår senaste året med finisar i Malmö. Dock så var ensam-midsommar detta år svårslaget!

Tidiga mornar / Sena kvällar
Tror nog aldrig jag kommer vara en morgonpigg person och är verkligen en nattmänniska, men myskänslan när man dricker kaffe innan kl 10 på morgonen utan att känna sig död för att man har gått och lagt sig för sent är....bäst. (gaah, nu fick jag dåligt samvete för att jag inte valde mina underbara mörka kvällar, med sen middag och serier hela natten..)

Guld / Silver
Helt klart guld. Försöker värma upp min hudton på alla sätt som finns, nu när den är så pass ljus! Men också, guld?! Hallå. Såklart guld är mitt bästa.

Planerat / Spontant
Jungfrun i mig älskar listor. Det bara är så. Har dock inga problem med att lämna plats i planeringen för eventuellt en miljon olika spontaniteter. Jag planerar, för att sen kunna leva oplanerat om jag vill. Ja, exakt så.


Gillar

Kommentarer