Kompisdejt med Hanna

Planering och organisering

Soulsister ♡

Hanna och jag knallade ut på stan i förra veckan och drack malmös godaste kaffe. Sen hade vi planer på att gå förbi både Lindex och Panduro men det var tydligen en söndag i Malmö så allt stängde vid 17 och 18. Så de äventyren fick vi omboka.

Vi har pratat mycket om hur vi som kollektivsambos, också behöver göra tid för varandra som kompisar. Dejter, fikor, äventyr, deep talks och så vidare. Alltså, det är ju verkligen inte så att vi INTE pratar nu men när man bor ihop med någon så finns det fortfarande en form av vardagsliv och rytm som behöver följas för att ens vardag ska gå ihop. Och det är väl själva den rytmen som är lätt att fastna i oavsett om vi snackar par- eller kompisrelation.

Så vi tog oss i kragen, gick ut och fikade och planerar hur vi vill spendera resten av hösten med varandra. Hanna var hemma hos sin mamma i västergötland och hjälpte henne att flyttpacka. Hon gick igenom sitt gamla rum och fick med sig massa foton hem som vi tittat på. Hur kul är inte foton liksom?! Särskilt såna som dyker upp ibland.

Så fick jag en idé.

Vi ska göra fotoalbum!! Jag har också en hel hög med foton från mormor och morfar som jag har liggandes hemma och jag tänker varje gång jag ser dem hur jag vill GÖRA något med dem. Så det blir fotoalbum och kompisdejter kombinerat för oss nu i november och framåt. Hur kul?! Jag har spanat in några album på Panduro som jag tycker verkar användbara och fina så längtar verkligen tills jag är tillbaka hemma igen så vi kan gå och peta på de på riktigt. Sen så gäller det ju att köpa sånt smidigt fotolim som man bara kan rulla på, någon fin silver och guldpenna tror jag att jag redan äger och sen är det bara att pyssla på! Det ska bli så himla roligt. Men jag undrar vad som blir bäst egentligen. Ska man ha en fotobok för ett litet tillfälle, eller en större för en större del av livet? Hmm....återkommer om det.

Känns det inte verkligen som hösten 2021's grej?! Pyssla fotoböcker, komma ihåg allt fint, jobbigt och utmanande som hänt i ens liv OCH sen dessutom ha gulliga, egengjorda böcker att bläddra igenom när som helst sen. Att ha högar med foton liggandes hemma (eller i mobilen) är såååååå 2020. Haha.

Gillar

Kommentarer