Katober nästa!

Övrigt, Kreativt

Slutet av september är kommet. Ganska sorgligt. Ens favoritmånad kommer och går snabbare än man ens hinner göra allt man vill. Har hunnit med mycket roligt iallafall. Malmöfödelsedag, varit sjuk i 2 veckor, kastats in i skolan igen, fått hem 5 galningar till kattungar och kramat på Siri. Bra månad ändå.

Jag känner också att M och jag har kommit närmare varandra än innan. Man tar små myrsteg och sen ett stort kliv framåt när man minst anar det och saker känts svårt. Kul att få vara kär ändå. Det är ett jävla äventyr.

Planen för oktober har ni här. Jag går och tänker på om jag behöver ett separat konto på Instagram till min konst för just nu känns det lite som att jag har så mycket att visa och dränker mina inte så konstintresserade följare. Försöker blanda ut flödet så mycket jag kan med katter och människor just nu. Vi får se.

Det ska bli roligt att få leka lite mer tekniskt med min Ipad. Jag har kollat upp en kurs på Skillshare också som jag vill gå. Och känner verkligen att jag kommer ha så fullt upp med uppsatsen resten av hösten att det är nog bra att ha något annat att pyssla med också. Så hösten blir: uppsats, espresso och konst. Låter som en stabil plan enligt mig!

Gillar

Kommentarer