Jag lever!

Nu kommer en uppdatering från livet här i Malmö. Har haft så mycket sommarlov, knappt bloggat, men det får komma tillbaka av sig själv tycker jag!

Läget just nu är att jag är lite trött på att sitta framför telefon och dator, och försöker hitta en balans i min vardag utan att typ bara se på youtube. Nu sen jag började jobba med sociala medier har det också blivit mer skärmtid, och det har verkligen känts sådär. Bland annat därför jag började med min Bullet Journal! Tack Siri, du är bäst på att hitta presenter! ❤️

Här kommer en lista på uppdateringar:

Bullet Journal:
Förra månadens tema var kaktusar som ni vet, denna månaden kör jag bubblor! Lägger in en bild så ni får se hur gulligt det blev. Jag börjar nu efter typ tredje veckouppslaget varje månad tröttna lite på att måla samma sorts layout, så ska fundera på hur jag vill göra dom individuella ost. Alla veckor olika liksom. Finns mycket fint på YT och Pinterest som jag vill prova. HÄR är min inspoboard!

Hemma:
Vi har fått reda på att vår hyresvärd vill sälja vår lägenhet, så nu har vi börjat leta efter en att flytta in i när det händer. Eller jag letar och drömmer mig bort såklart, men det kommer säkert bli bra på något sätt i slutändan. Mer om det när det hänt.
Detta får mig verkligen till att bli jobbmotiverad måste jag säga, tänk att typ ha pengar till en insats själv liksom?! Det har jag verkligen jobbat för lite för att ha, men vem vet. kanske i framtiden.

Annars här hemma har pappa, Siri, Otto och Matteo varit på besök, och fick samtidigt spana in vad vi nu har lyckats pyssla ihop på balkongen! Det är så himla mysigt, och jag kan knappt vänta tills man kan sitta där med typ varm choklad, filtar och värmeljus överallt för att det är lite kyligt redan kl 7 på kvällen. MYS.

Intressen:
Jag har inte hittat något nytt, speciellt intresse än, utan det är liksom fortfarande lite av allt jag ser och testar. Igår tillexempel gjorde jag en video på när jag gör en islatte med mitt coldbrew, och då bara kände jag att ASMR-videos kanske är helt mitt kall i livet(?!..) medans jag vet att jag känner så om en miljon andra saker också. Jag och Martin har börjat träna iallafall! Det är verkligen så himla roligt med sällskap, och jag tycker om att göra saker tillsammans med honom så himla mycket. Vi kör efter ett träningsschema som egentligen är förberedelse för en cirkusskola, men funkar så himla bra för oss också! Så skönt att ha något att gå efter!

Ångest:
Den finns kvar. Det har varit en del på senaste, särskilt i kombo med att jag har försökt ställa in mig på att "det här är nu min vardag, mitt liv är här och nu" istället för "sommarlov". Det är sjukt svårt att komma loss från rutinen nu efter ett år i skola igen. Man fastnar så lätt, och det är väl kanske inte så konstigt med tanke på hur stor del av livet en har spenderat i skolan. Men nu börjar min vardag/liv-känsla lossna lite iallafall. Det känns skönt. Och det känns rätt att ha det vardagslivs-livet med Martin. <3

Resplaner:
Såklart jag alltid har resplaner!! Jag vill åka till Aruba och Karibien, krama Yoga Girl och vara Lea Lunas au pair (sååå avundsjuk på tjejen som ska få vara det, jag tror jag dör). Och jag vill åka tillbaka till Indonesien med Vera och spendera tid i Italien. Men just nu är jag för pank för allt. Planen nu är att det blir någon form av resa i Januari. KOM IGEN VEGA.

Saknar:
Mina kompisar. Vera och Paulina i Stockholm. Lina, Calle och resten av universum som bor utomlands. Jag önskar jag bara kunde samla alla här i Malmö och leva happily ever after. Det här känns också extra jobbigt om jag har en dålig dag och tänker på att M har alla sina finfina kompisar här nere i Skåne. Men sånt är livet i guess. Jag jobbar iaf på att bli deras kompis också, så det känns ju bra iallafall, att saker blir bättre. Men det hjälper ju inte mot att en känner sig ensam ibland ändå.

Tacksam:
Trots ångesten som aldrig riktigt försvinner, känner jag ändå tacksamhet för så otroligt många saker. Mig själv, min kropp. Att Martin och Lovisa faktiskt bor här nere med mig. Att jag har ett jobb jag nu kommit in i och tror jag tycker ganska mycket om, trots att det är inom service. Ett drömjobb som jag gör var jag vill, när jag vill, och att trots att det också är svårt och jobbigt att tro på sig själv, faktiskt blir lättare ju längre tid det går. Jag är stolt över att jag vågar lära mig, och driver mitt egna företag. Det var något jag aldrig trodde jag skulle våga göra. Det som behövs nu är bara någon att spåna idéer och fota bilder med. Men det kommer väl när tiden är inne. :) Känner också otroligt stor tacksamhet över min bullet journal, som faktiskt får mig att slappna av och samtidigt planera mitt liv. Tack.

Djur:
Einar och Lakrits lever och mår bra. Dom börjar bli så himla gamla nu att jag nästan snart förväntar mig att dom ska dö. Tänk att jag har haft dom sen jag fyllde 18, och nu fyller jag snart 23. De fyller nog förresten ganska precis NU i månaden 5 år?! Grattis gullemusar. <3

Och juste, Bodil har fått kattungar!!! <3

Dethär var lite om mitt liv just nu. Det jag saknar mest annars är cirkusen, och jag ska verkligen försöka ta mig till Karavan, och se vad dom har att erbjuda för träningsmöjlighet. Håller alla tummar för att det är som jag vill. Kom igen livet!
Annars börjar det nu bli lite svalare här i Malmö, även fast supervärmen kanske snart kommer tillbaka, ska jag nu gå ut i jeans och tjocktröja för första gången på väldigt länge!
KRAM

Gillar

Kommentarer

SirisWebblogg
SirisWebblogg,
så himla fint inlägg! du är min absoluta förebild Vega ❤️
nouw.com/siriswebblogg
ashotofginger
ashotofginger,
Men ååh <3 du är den finaste jag vet <3 <3
nouw.com/ashotofginger