Gun Ingers goda limpa + ny inredning

Dagen bjöd på ett nytt brödrecept jag får av Martins mamma. Tror det fick jäsa lite för länge, men det får vara okej. Blev så himla gott ändå! Tror jag lägger ut det på matbloggen när jag testat det några gånger. Nu känns det bara som att jag behöver ett jäkligt nice recept på frallor och lära mig baka med surdeg, sen är min brödsjäl ganska nöjd en liten stund iallafall.

Kolla gott!

Jag ser så himla mycket fram emot att åka uppåt i landet igen, äntligen, i maj! Jag räknar med solsken tills jag tröttnat på att hänga utomhus och massa kissekattkramar från Bodil första halvan på veckan. Saknar henne så himla mycket.

Saker jag vill göra i Trosa:
Grilla, ha sovmorgon med Bodil, springa och träna i utegymet, krama syskon, jobba(!!längt!!), pussa på mormor och morfar, dricka smoothie, vara med Siri.

Saker jag vill göra i Stockholm:
Kramas med mina Godasses, äta Stikki Nikki-glass, träffa Johanna (inbokat!), äta vegansk croissant från Sattva, jobba, sitta på Riddarholmen, dricka bubbel på Rosen, ligga i en park, promenera själv runt på söder.


Mitt senaste tillskott i lägenheten förresten! Den här jättegulliga, och praktiskaaaa, från Lagerhaus!
Annonslänk finns om ni klickar på bilden, direkt dit!

En liten inredningssak i taget kommer nu lastat, jag har så himla många planer, framförallt för min balkong-bebis som man äntligen nu kan sova middag i solen på!

Kram och hej!

Gillar

Kommentarer