From back home och Arvika med Vera

Resor

Vera dök upp i Karlstad en torsdag! Vi skulle ha lite ensamtid i en väldigt nyrenoverad och fin lägenhet. Det var guld. Men sen begav vi oss också till Arvika för att möta upp en fin Fia och gå på vernissage i ett av Sveriges fulaste hus.

Men innan vernissagen fikade vi på Elins bakgård, som serverade ett supermål med vegansk thaisoppa och tårta. YUM! Man fick också kika på många gulliga tekannor i fönstret. Frågan är vilken man helst skulle tagit med sig hem...

Utställningen hette From back home, och var så himlahimla fin. Påmindes verkligen om att det är precis denhär typen av fotokonst jag gillar. Människor och random ögonblick. Tack Anders!

Witch power på kvinnan i mitten. Vill att det är jag om 15 år!

Sedan bar det hem till lilla byn och det mysiga huset som Fia bor i, där vi dansade runt i köket till radio och lagade mat i ett stökigt kök. ❤️ Topp 10 fin fredag i livet, helt klart. OBS kolla utsikten...DRÖM!


Känner verkligen mer och mer hur jag dras ut ur stan. Jag vill ha en trädgård, till mig och till katterna. En enklare möjlighet stt vara ute, som inte kräver att man går ut ur porten och sen sitter och ugglar på en innergård (även fast den vi har nu är otrolig!). Mer skog, avskildhet och trädgård. Hmm. Vi får se vad det blir av detta helt enkelt!

Gillar

Kommentarer