Fredagsmys coming up!

Fredagen som alla glömde, det blir lätt så när jag somnar sent. Älskar att vara uppe på kvällen, men HUR ska man kunna vara vaken innan kl 9 då? Idag gick jag upp 11, haha. Men skönt ändå. Har bestämt att jag inte behöver vara så hårt mot mig själv just nu, det får vara såhär när jag somnar sent :)

Här är saffranssockerkakan förresten! Och precis i detta nu står tillochmed saffran- och vaniljmaränger i ugnen. Det blir verkligen ett projekt att försöka använda upp så mycket Aqua Faba jag kan, innan det är dags för flytten. Jag kan ju flytta en del liksom, men inte hundra glasburkar....

Idag är det ju den 21 december, och jag kan inte ens hantera allt som kommer ha hänt om prick en månad. Då är vi kattägare, bor i en bostadsrätt OCH jag har precis får hänga en hel helg med bästa kollegorna på kick-off här i Malmö. YAY!! Och så är det nytt år och så också såklart.... Håller för tillfället mina tummar för ett galet rave för att fira in det nya året. Och mysmiddag i det stora kollektivet vore också mysigt.

Annars då?
Jo, hade en total ångestbreakdown i blomaffären igår. Eller ja, på mobila över huvud taget. Stackars Martin.
Sen avslutade jag dagen på ett queenigt sätt; migrän.

Ja, det var min igår. 

Ikväll ska jag mysa med mina exkollegorälsklingar. Det blir nog bättre, men ska ta en alvedon på väg dit.
​Tack för mig!

Gillar

Kommentarer