FREDAG!!

Hörrni! Det är fredag! Det vill säga äntligen helg igen, dvs vara en människa och bestämma över sig själv igen.

Pratade lite med Lovisa om det, att så fort man kallar något skola eller jobb bara försvinner all pepp och man vill inte dit oavsett hur kul något är. Det är för tidigt att börja dagen med att gå upp innan åtta och i vintermörkret vi lever i är det klart att man hellre vill gå i ide tills i typ april. Om Sverige bara kunde fixa fram någon form av skjutning på arbetsdygnet ist från nio till fem, till tio till sex. I beg you Sweden, help a gäri out.

Iallafall undrar jag varför det är så, eller är det bara mig det är fel på och jag har brist i någon form av motivationshormon?
För jag tycker det känns orimligt jobbigt att befinna mig i gränslandet mellan att vilja träna cirkus för det oftast är så himla kul, men på morgonen så hjälper ingenting för att få mig att tycka om det ens lite.
Det är så svårt att känna ens kropp när det inte bara handlar om psykisk prestation också, för den blir så mycket tyngre med tungt fysiskt jobb. Och det är ju klart, människan vill ju undvika jobbiga saker och allra helst ligga i soffan och äta chips.Typ.

08:18
Himlen på väg till bussen imorse, alltså jag är så himla duktig. Ska till skolan idag igen!
Sov helt okej, och drömde att vi fridök någon konstig bana. Jag och någon, minns inte vem.
Min frukost de senaste dagarna är världens sötaste morotskaka från Sattva. Godaste jag vet men inte till frukost egentligen. Energi att baka bröd ikväll är på väg.

Här kommer en av de bästa låtarna. Perfekt till brödbak.

23:02
Redan varit uppe längre än Lovisa och jag planerade, men hon duschar och jag tände rökelse så det är okej. Det känns bra att försöka få rutin med mitt liv, gå och lägga mig tidigare känns som en bra start iallafall. Eller inte tidigare, klockan 10.

Skolan var jättekul idag!! Vi hade på förmiddagen en jättekul scenisk lektion med många dramaövningar, och det kändes bara som att hela klassen var i samma fina fredagsflow så allt var så himla kul och fint. Blir så stolt, alla är så himla coola, inspirerande och talangfulla människor i min klass. Alltså wow.

Idag har jag:
Gått upp ur sängen ✔
Gått i skolan ✔
Varit hos psykologen ✔
Tränat rep och trapets faktiskt för att vi ville och det var kul ✔

Känt mig så himla modig och duktig den här veckan, trots att jag missat två dagar. Men jag är ändå stolt över mig själv när jag faktisk varit där mer än hälften.

23:09
Check ut och godnatt!

Gillar

Kommentarer