Första PM:et inskickat

Kärlek, UNI

Nu är det officiellt. Jag har skickat in min första inlämning (ett utkast iofs) till min examenskurs. Iih! Känns kul, skönt och lite läskigt på samma gång och jag vill mest gömma mig under sängen och prokrastinera bort hela terminen tror jag.

Annamaja och jag satt på EH efter en liten fotografering till skoltidningen och skrev klart våra utkast. Väldigt skönt att ha gjort måste jag säga och det ska bli kul att äntligen få en handledare tilldelad. Jag hoppas jag får en som ser mina behov och är flexibel + hjälpsam. Håll era tummar.

Till plugget drack jag en koffeinfri sojalatte. Måste säga att jag ändå fått en del användning av kaffe-prenumerationen jag köpte denna månad. Det har känt väldigt vardagslyxigt att bara kunna dra förbi en coffeshop och beställa något att dricka. Plus att det har varit en bra plugg-motivation. Nu får vi se om det är något jag behåller nästa månad också. Jag har ju mitt egna kaffe-projekt att pyssla med nu och att köpa massa fina bönor är i längden billigare...

På vägen hem köpte jag blommor till M. Kändes fint och jag blev inspirerad av Annamaja den romantikern. Var så länge sedan jag köpte blommor att nu var det dags att han fick en bukett. Fördelen med att vara den som köper blommorna är ju helt klart att man får vara den som väljer, sort, färg, you name it. Helt klart en perk!

Här är skillnaden på mina outfits förresten. Skoltidningen skulle skriva något om stil så man skulle ha en bild med helsvart och en annan som speglade en själv. Jag insåg hur svart jag var, haha. Tacka vet jag en party tröja iallafall. Och Dr. Martens-plattformsskor. Kände mig cool.


Gillar

Kommentarer