Första kvällen hemma

ADHD, KAFFE

Äntligen kom jag hem igen!!

Blev välkomnad av en liten gullegris och några större. Nu när jag skriver detta är det mindre än 24 timmar kvar tills hon flyttar till sitt nya hem... Kommer sakna henne så mycket!!

Jag gjorde lite espresso, bara för att jag kan och dessutom inte gjort det på en hel vecka. Något cappucchino-liknande med halvbra mjölkskum. Jobbar fortfarande på det okej... ❀

Stolt ändå. En till mig och en till M.

Sen satte jag mig och försökte plugga men hela kvällen föll på grund av sämsta läraren jag någonsin haft. Hur gör ni för att inte fastna i den överväldigande stressen när allt bara går fel och emot dig? Senaste veckan har det på riktigt känts som att någon velat mig illa. Flera faktiskt. Och jag måste säga att det känns förjävligt. När man är så himla känslig för allt och alla så känns saker så hårda ibland. Jag går och nojar över att jag är fel, gör fel eller att någon hatar mig. Även fast jag vet att detta inte är sant och att den stora delen av omvärlden inte har någon aning om vad jag gör eller något att göra med det för den delen. Högkänslighet, ADHD eller introvert-het (?), kalla det vad man vill men fan vad det är tungt ibland.

Okej, okej. Lista på bra saker som hänt!
❀ SANDRA BEIJERS BEBIS HAR KOMMIT UT
Är väldigt peppad på att få följa henne, hur allt går och hur hon känner. Relaterar mycket till hennes känslor kring föräldraskap.
❀ Jag var och besökte Bodils grav i veckan. Så fint och så jobbigt.
❀ Mormor. Alltid mormor.
❀ I-landsproblemet att jag har svårt att välja vilken apple watch jag ska köpa i present till mig själv.
Det känns otroligt tomt på handleden nu när mamma får låna min...
❀ Att Hanna finns och är någon jag kan prata med om allt.

Vad är tre saker du är tacksam för just nu?

Gillar