Fly från ansvar, skyldigheter

​Kom in på veckans blogg här på nouw. Alltså, måste bara säga att wow vad jag är avis, samtidigt som jag inte skulle byta bort min lgh här i Malmö här för något. Men wow, Bali kallar på mig och drömmen ska bli så jävla nådd. Jag firar in nästa år på Bali. Gili Trawangan. Med Hanna och Sara vid min sida. Och Martin, min eviga stöttepelare. 

Jag vill tro att jag kan göra detta, men tvivel kommer så fort jag har pms, jag menar hela förra veckan kände jag mig starkast i världen.. Men nu så vill jag gå sönder och har gråta-hos-psykologen-känslan i nästan hela kroppen. Men skillnaden från för ett år sen ärr väl att jag också känner mig lycklig i grund och botten. Det gjorde jag inte då. Jag var väl glad för livet liksom, men inte såhär djupt lycklig som jag är nu. Och trots att jag svajjar mer ibland, så käns det faktiskt okej ändå. 

Gud, alla borde verkligen gå till en psykolog. Och prata med någon. Det borde jag också, tror jag behöver ge mig själv mer tillåtelse att prata djupare om det här lite oftare. Typ med kompisar/pv. Tror jag inte får utrymmet jag behöver just nu. Eller tar kanske, jag tar inte det utrymmet jag behöver för att bara prata om mig och mina känslor. Hemläxa på det. 

Nu är jag klar här för idag, bloggade inte imorse och blev ingen morgonrutin som jag brukar. Märker verkligen skillnad alltså. Jag behöver min tid på morgonen. Den ska jag ta imorgon igen. Tack och hej! 

❤️ 

Gillar

Kommentarer