En söndag i oktober

KAFFE

Idag har varit en långsam dag. M kunde inte sova och väckte mig klockan 4 inatt och vi stannade uppe och pratade tills lite innan 6. Så idag har vi mest tittat på The Good Doctor och klappat katt. Jag gjorde en kaffe också! Och den var inte helt kass. Så yay!

Nu har jag försökt ta mig lite tid att sitta med skolan också. Jag vill ha klart mitt portfolio så jag kan lämna in det, men jag tror att det får bli att jag stannar kvar i skolan imorgon och skriver klart det. Ska ju ändå in för handledning efter lunch med Per. Känns som en plan iallafall.

Såhär ser min kaffestation ut just nu:

Det är inte helt perfekt och Pinterestigt...än! Men det får växa fram lite i taget. Det som står på min lista just nu förutom kaffevåg är:

✿ Hitta små kryddburkar till kanel och kardemumma
✿ Lägga in alla mikrofiberdukar jag hittar på samma ställe
✿ Hitta en soptunna av någon form. Just nu tjänar den röda kaffepåsen som det

✿ Sen vill jag också söka upp lite mer inspo för hur jag vill att det ser ut ✿

Här är hyllorna just nu. Vill nog ägna en av de till te också, vilket ju funkar väldigt bra nu när hyllan står i min yogahörna. Hihi. Dröm. Te och kaffe samtidigt.

I bless you med en bild på min kaffe. Inte så vacker lattekonst men man måste få öva. Imorgon är målet att göra ett hjärta. Som ni ser är detta min mugg-låda. Särskilt nu när kattungarna är i köket är det skönt att slippa gå emellan köket och espressomaskinen.

Så vad tycker ni än så länge? Har ni något förslag på fint tillskott? Berätta isåfall. Får sätta ihop en moodboard för hur jag vill ha det.


Gillar

Kommentarer