En prinsessa på balkongen!

God kväll alla! Jag vet att jag är seg med uppdateringen, men har gjort så himla mycket annat och inte varit på topp psykiskt. Så det har inte blivit så mycket.
Men nu kör vi igen! Nya saker jag har att bjuda på i:
Lägenheten:
Massor av saker! Våren (aka sommaren..) har kommit och körsbärsträden utanför balkongen har blommat helt sjukt mycket. Otroligt vackert.
Lovisa och jag grillade en dag härom veckan och det slutade i att jag nu sitter här med en ny grej till balkongen, en elgrill! Den heter Princess och jag och Martin testkör den just nu. Det går bra än så länge. Förutom att jag trodde den skulle ha ben, men det får man kanske beställa hem separat.. SUCK.
KOLLA FIN.

Mer nytt i lägenheten är väl vårt balkongprojekt som nyss börjat rulla på, typ bara tack vare M. ♡
Vi ska ha massa grönt här tänkte vi, och plantera potatis. Det ska bli spännande att se ifall det överlever, vi märker nämligen mer och mer att det typ är solbad här inne ca lunchtid till kväll. Hm.
Här är iallafall balkongkaoset just nu. Förhoppningsvis kan jag fota några progress-bilder så får vi se vad det blir!

Livet:
Sjuk en vecka, Stockholm en vecka, nu tillbaka i skolan.
Allt jag vill är att Festivitas ska börja och min huvudvärk försvinna. Jag vet inte om jag tappat muskler eller vad det är, men har börjar få ont på ställen jag inte känt på hela året. Det gör att jag känner mig lite värdelös i skolgången för jag har varit sjuk så himla mycket, men jag orkar inte mer. Jag är hur jävla bra som helst och just nu bollar jag två jobb, en blogg(som tydligen prioriteras bort) och heltid i skolan. Så jag är bara så jävla bäst och grym, räknar liksom inte ens med kompisar i detta. HEJA MIG!!
Vad är era bästa knep för att få ihop allt i livet? Och hur ser man till att man faktiskt gör allt en planerat varje dag...hjälp!

Oss:
Jag är så himlahimla kär i dig vet du. Du är allt jag vill ha och har av någon anledning fått. ♡

Gillar

Kommentarer