En födelsedag!

Hemma och sånt

Happy birthday alla som fyller år idag! Jag hoppas ni haft en lika mysig dag som jag.

Väckte Martin och önskade ljus och sång (han blev sämre inatt så det var tråkigt) och han och Hanna överraskade mig med en fin frulle och kaffe. Allt man behöver på en 26-årsdag. <3 Jag blev också överraskad med en present, men fler kommer för de ligger på posten och väntar. Men alla vet ju att fyller man år så har man hela veckan! Jag väljer lördag till lördag så här var min lördag med mitt fina kollektiv.

Hanna och jag tog bussen in till Triangeln för att handla det som är snäppet bättre än födelsedagstårta. Munkar från Bageri Leve! (okej, croissanter var egentligen högst upp på listan men munkarna såg mest tårtiga ut)

Sedan gick vi in till grannbutiken Lanthandeln som jag velat kika in i länge men känt mig lite rädd för. Det är en sån cool-vibe där att jag tror jag spricker. Men med Hanna vågade jag gå in! Köpte grönkål, spenat (blad stora som tallrikar!!), tomater och ramslöksolja. Plus väldigt fin choklad till mig och en lokaltillverkad tonic till Martin. Yum. Älskar små fina butiker som säljer hållbart odlade saker.

Här är mina kap! Det blev 4 matlådor bestående av lyxig sallad med veganfeta, tärnad tofu och ramslöksoljan. Wow säger jag bara. Tänk er oljan på avocadotoast - OJOJ. Måste testa.

Avslutar med gullig bild på oss när vi inväntade kaffe på EH. Fick en present som var vilken kaffe jag ville. Så tog en psl för att fira. Den var väldigt söt men god.

Det var min långsamma födelsedag! Har också fått många grattis som jag vill säga tack tack till. De gjorde mig glad allihopa. <3

Nu ser jag fram emot en kommande födelsedagsvecka. Hepp!

Gillar

Kommentarer