En dag en litteraturöversikt senare

Övrigt

Godmorgon stjärna. Sjukheten är fortfarande här och sakta men säkert försöker jag läka bort den. Lyssnar på mordpoddar, pluggar, dricker Shilajit och äter mina vitaminer. Tänker mycket på senaste på hur viktigt det är att bromsa när du känner dig trasig. oavsett om det handlar om din fysiska kropp eller om din psykiska hälsa. Är det obekvämt? Då är det antagligen precis det du behöver just då. Att vara snäll mot sig själv betyder inte alltid bara att göra lätta saker heller. Som du säkert redan vet. Men jag vill också skicka vidare en påminnelse som säger att det är okej att blanda ut ditt inner work med distraktioner också. Balans är helt enkelt vägen att gå.

Här är morgonens kopp med matcha jag gjorde vid tio för att peppa mig att fortsätta kämpa vidare med litteraturöversikten. Det är en utmaning måste jag säga. Ni vet när man förstår allt som står i föreläsningsanteckningarna men det ändå står still i hjärnan när man väl ska försöka skriva något eget innehåll. Särskilt när min idé inte känns helt utarbetad än.

Har ni sett så mycket flikar? Detta är inte ens hälften av de jag redan stängt ner. En liten del av mig är lite ledsen över att jag inte redan är forskare så att jag skulle kunna lägga ner all tid i flera veckor eller månader på att djupdyka ner i frågeställningar och forskning... varför är kandidatexamen bara 10 veckor liksom??...

Här syns iallafall ett smakprov på något jag tänkte använda mig av. Jag tänker feminism, post-feminism, instagram, hashtags, krossa patriarkatet. Kan inte bli annat än bra va?!

Gillar

Kommentarer