Det här är Idun!

Kärlek

Nu är det dags för min nästa prinsess-kompis! Det här är min vackra, fantastiska powerwoman till barndomsbästis som på något sätt orkat med mig ända sen vi träffades första gången, 8 år gamla. Jag försökte leta fram ännu äldre bilder, men de gömmer sig i ett fotoalbum hemma i Trosa som jag inte får tag på just nu, så det får bli ett eget inlägg, Idun och jag är vi var små!
Och som vi sagt så många gånger förut Ina, kommer ihåg när vi gömde oss bakom varsin mammas ben när vi kom för att hälsa på er när ni var nyinflyttade, och nu har jag några av mina bästa minnen med dig, och jag tycker så mycket om att vi alltid kan prata som att vi fortfarande bor grannar och ses hela tiden. Och jag hoppas vi bor så snart igen. Ily.
Ps. Följ denna vackra kvinna på instagram, ofc!

Vad sysslar du med just nu?
Prokrastinering, borde verkligen lära mig om hur man studerar film som en källa istället men detta är MYCKET roligare.

Vad skrattar du åt?
Sarkasm, ironi och torr humor. Brittisk humor helt enkelt.

Vilket sätt vill du helst dö på?

Lame svar, men smärtfritt somna in när jag är gammal och känner att alla jag älskar mår bra och alla mina drömmar är uppfyllda. När jag känner mig färdig med livet.

Vad har du för mathangup just nu?
Avokado på ALLT. Risgrynsgröt gjord på havremjölk (såklart!) och veganska våfflor med grädde, bananer och valnötter på ett nyöppnat cafe i Berlin…

Varför blev du vegan?

För att det är det enda rätta. Kan motivera mitt val i tre timmar men för att sum it up- ”Har du en gång smakat sanningen är det svårt att svälja lögnen”.

Bjukka på tre random facts.
Jag är (som min vän Hilda uttryckte det) en ”indie-modell”. Jag byggde upp mitt ”varumärke” själv för att komma till dit jag är idag.
Jag blir alltid kär i människor som är ”komplicerade”. Har ännu ej upptäckt om jag har tur i spel istället.. Det kanske kommer!
Två mål jag har just nu är att lära mig spela munspel och kunna grundfraser på portugisiska.

Berätta om din värsta mardröm/skräckscenario.

Att bli plågad till döds, herregud vilket deppigt svar, hmm kan också svara- att hamna på fel ställe i livet och fastna i ansvar och plikter. Har ett väldigt stort frihetsbehov.

Ligga gifta döda: Robert P, Leonardo D, Elvis
Jag skulle lätt gifta mig med Leonardo- en sexig miljöaktivist, yeeeees pls.
Ligga är svårt eftersom jag måste döda den andra. Elvis verkar ha varit en rätt vidrig man dock.. Så jag väljer någ att likko med Robert ändå.

Hur raggar en på dig?

Haha! Var retsam, charmig och flirtig men lite svårfångad om vi möts i en bar. Lämna ditt nummer på mitt bord om vi ses på ett café. Jag tror att jag faller för rätt klassisk romantik så länge det känns genuint.

Vad stör du dig mest på hos mig?
Jag stör mig på att jag ej kan komma på något. Gick tillbaks i vår chat för att hitta något att störa mig på men hittade bara hjärtan och positiva, glada eller stöttande meddelanden! Inget baby, men vänta något år så har du säkert gjort något störigt!

något du gillar hos mig.

Att du är en så bra och kärleksfull vän.

vad ljuger du oftast om?
Hur lång tid det är kvar tills jag är framme där vi ska ses.

Vilken typ swipe:ar du höger på (dvs vill matcha med) på tinder?

Agh, ingen these days, har ju raderar tinder. Får väl säga australiensare haha, det lät ju lite rasistiskt kanske.. men jag har en grej för den accenten och mentaliteten.

Vem är du om 20 år om du får drömma?
Hmm, 42 åriga Idun. Gud, känns läskigt att tänka på haha. Jag är lycklig får jag hoppas, på rätt plats i livet, jag har antagligen barn och jobbar med film eller något miljö/djur/hälso- inriktat. Jag kan se mig både bo utomlands eller i Sverige. Har kontakt med mina vänner från skolan och Australien och Berlin-tiden.

Gillar

Kommentarer