Det händer om tre dagar!!

Nu måste jag skriva innan jag blir galen. Jag har tre dagar kvar i min stad och försöker packa ner allt i påsar utan att göra ett för galet kaos i lägenheten. Har evakuerat ut Paulina (förlåt älskling) ur lägenheten och ersatt med en hemmaman som dansat galet den senaste veckan.
I förrgår när jag satt i geggigt rengöringsmedel på badrumsgolvet, samtidigt som tvätten torkade för fullt på ställningen ute i trappuppgången (ja, hej grannar, varsågod här är mina trosor) kände jag bara hur knäppt det är att för tre år sen bar jag upp mina grejer och skrev på kontrakt för mitt fina, halvhela ställe. Jag tycker så otroligt om den där töntiga lilla lägenheten som jag tillochmed var tvungen att bygga en jäkla köksbänk i för att kunna bo i.
Hur kan tre år gå så fort? TRE ÅR. 153 veckor. 1071 dagar. Mer än tusen dagar av mitt liv har jag bott där? Det är lika länge som gymnasiet. Och högstadiet. Sjukt.

Jag längtar efter att säga hejdå och äntligen åka ut på nya äventyr och se vilka och vad som följer med, men jag längtar också efter att se och bo i mitt egna Stockholm igen. Tycker om söder så himla mycket, och det är ändå något fint i att åka för jag ser allt jag såg när jag knallade runt på gatorna första året. Taken, husen, gatorna och affärerna som fortfarande ligger kvar på samma ställe som då. Och Medborgarplatsen.
Medborgarplatsen är ett av mina bästa ställen. Både att titta på, korsa över, köpa falafel på och ta Lea i handen och gå och simma i badhuset på.

Men nu, FÖLJ MED MIG NÄR JAG FLYTTAR!

Gillar

Kommentarer