Det är dags för adventsmysplanering!

Hemma och sånt

Iris hoppade upp i mitt lilla hemma-café efter att jag möblerat om och städat lite. Flyttade träningsgrejerna till understa hyllan, för den är lite för kort för att få plats med mina kaffegrejer. Plus jobbigt att hyllplanet är ribbat... säger man så? Nu står iallafall en blandning av tränings- och kaffegrejer i både den vita hyllan och under espressomaskinen.

Det är stökigt runt omkring men Iris satte sig så fint och posade så jag var tvungen.

Mina senaste dagar har jag lyssnat på Mile Higher Podcast, spelat Ru Pauls mobilspel och längtatlängtatlängtat efter min apple watch. Tidigast ska den komma 22a november, och jag räknar ner dagarna. Har stor ångest inom mig just nu som jag skrev igår kväll och jag vaknade inte upp så mycket lättare idag tyvärr. Men jag försöker uppskatta doften av nybakt bröd, malet julkaffe och för det lilla jag gör med uppsatsen varje dag, även om det ibland mest är tankeverksamhet.

adventsmys

Jag har börjat göra planer för advent förresten. Första advent ska jag och M åka till Karlstad en snabbis för lite släktäventyr. Jag ska verkligen bara dit snabbt över helgen pga uppsats och behöver fokusera på den, men ska hinna med lite födelsedagsfirande typ. Så första advent blir det inget planerat mys men än så länge ser min övriga adventsplan ut såhär:

Nästa helg (19/11)
Julpynta och städa i lägenheten!

Första advent
Bortrest

Andra advent
Julbaka! (sparar ner lite recept på instagram just nu, hihi)

Tredje advent
Julpyssel...lite liknande förra året tror jag.

Fjärde advent
Paketinslagning och glögg-kväll.

Eventuellt byter jag plats på andra och tredje advent, men sen så tänker jag att julbaket kan man sprida ut lite över hela december också. Skulle ni vilja att jag delar mina planer lite mer specifikt för varje advent? Det kanske är kul att se vad jag skulle vilja göra, sen så gör man ju så mycket man hinner och kan haha. Som den överpresterare man är. Planer är ofta så mycket roligare att göra också än själva grejen kan jag tycka ibland. Då kan man bara idéspruta allt och tänka att man gör allt perfekt.

Nu börjar tiden för jul- och höstmys hörrni!! Särskilt för att jag invigde julkaffet idag känner jag att det är dags att tagga till. Från november känner jag att det är okej. ❀

Gillar