Bullet Journal | Wishlist + longterm to get

Kreativt

Ny vecka!
Jag är nu nära norska gränsen i Martins stuga, och har det så himla gött. Jag funderar på att åka tillbaka hit om jag inte får mer jobb under nästa vecka än bara en dag.. eller så borde jag vara vuxen och säga att jag kan ta mer jobb... suck. Vi får se. Kommer väl ändå behöva låna lite pengar för att överleva denna och nästa månad. VARFÖR KAN JAG ALDRIG BLI VUXEN. VARFÖR BEHÖVS PENGAR.
Men nu struntar vi i det. Jag älskar min BJ så mycket än så länge, och jag hoppas det är något som funkar för mig i längden också. Det går liksom så lätt att variera hur mycket tid man vill lägga på att rita uppslagen. Det blir liksom timslång terapi OM man vill, eller bara snabba rutor med linjal om man vill det. Och frihand går snabbare för varje dag man ritar. Yay! 💎
Min plan med bloggen är att nischa den lite mot BJ, resor, foto och livsstil. Hur verkar det? Jag tror det kan bli kul. Få lite kreativ frihet att lägga ut massa kul grejer, för det är ju inte så att jag har brist på material egentligen. Haha. Fotar ju allt.
Nyaste idén till min BJ är ett uppslag för bloggidéer och en önskelista. Tyckte det blev gulligt ändå, inspirationen var något random jag hittade i en youtubevideo, och blogg-listan bara frihandade jag sjäv.

Jag tyckte verkligen om uppdelningen på önskelistan, att det liksom är en lista för vad man på lång sikt vill köpa eller spara till. Funderar på att lägga till en liten ruta till med typ ”Need:” men det kanske blir tråkigt och kladdigt bara..
det får kanske stå på en sida för ”Anteckningar:” istället. Kanske. ☀️

Jag håller mig fortfarande till kaktus-temat och jag har inte tröttnat än, men är ändå taggad på att börja på nästa tema (även fast man inte måste hålla ett tema en hel månad, jag vet).
Vet inte vad jag vill göra för augusti än dock, har ni några idéer?

Gillar

Kommentarer