Bodil ♡

Katter, Kärlek

Det som aldrig fick hända har hänt. Hon finns inte mer.

Jag har spenderat förmiddagen med att gråta non-stop och videochatta med alla hemma. Bodil åkte in till veterinären imorse klockan åtta med pappa och jag fick prata lite med henne på video. Hon bara låg på golvet och såg trött och irriterad ut. Som att hon störde sig på att hon inte orkade gå omkring mer. Springa runt och kolla på saker och gosa.

Fy fan alltså. Priset man betalar för att ha husdjur är så stort. Man får så mycket fint men samtidigt kostar det så mycket att man också förstår varför vissa inte skaffar egna.

Just nu sitter jag på Leve med en croissant och kaffe bredvid mig. Kylan ligger i luften efter en orimligt solig och varm morgon. Hösten är här, och Bodil är inte det. Hon finns inte mer. Men det är okej. Det måste vara okej. Saker som gör ont kan fortfarande vara okej. Det är okej att ha ont, vara ledsen och saknas. Det. Är. Okej.

Samtidigt som det känns omöjligt.

Här är några fina bilder jag tog på henne och Siri när jag hade mina skolfotogrejer hemma. Gulligast på jorden.

Här är nog min favorit. ♡

Krama på era husdjur och glöm inte att de är det finaste vi har. Känslor är det finaste vi har. Turen att få leva sida vid sida en stund är det finaste vi har. Glöm inte det. Vi ses nog senare ändå.

Kommer sakna dig för alltid Bodil ♡

Hejdå. ♡

Gillar

Kommentarer