Alla mina hårfärger

Bara för att jag inte hittade vad jag letade efter igår när jag skrev inlägget om Idun, dök såklart en jättegammal bild upp idag, så jag måste ju börja med den nu. Hårfärg nummer 1, blond. Höll ändå ganska länge, till 8an kanske, då fick jag ljusbrun färg från vårt lilla girl crew i födelsedagspresent och vi hade en blast när vi färgade mitt hår sen minns jag.

Nummer 2, ljusbrun alltså. Det höll ändå ganska länge och slutade sen i....

3. ..att jag började färga mer och mer mörkbrunt, ett tag var det på gränsa till svart, och det är egentligen lite magiskt att det aldrig blev svart på riktigt någon gång. Får väl tacka mamma för det.

4. Det mörkaste tynade bort och håret växte ut, nu såg jag ut ca såhär sommaren 2010. Det här är btw en av mina absoluta favoritbilder någonsin.

5. Blonderingen var ett faktum, lagom till min första dag i ettan på gymnasiet hade jag (typ..) lyckats ta bort de gulaste tonerna i håret, men blond var jag igen! Något år senare var jag hårmodell för Björn Axén som var något av det roligaste jag gjort, men det fuskade också upp mitt hår och slutade med att jag slutade ta selfies. Helt. Och låg och grät på toagolvet. Men ni vet, man lär sig....

Det här orangea gillade jag dock!

6. ROOSA! Min favoritfärg efter det jag har nu, och jag tänker ändå att jag kommer ha rosa hår någon gång igen. Wow, tycker det är magiskt med marshmallow-fluff-unicorn-hår.

7. Det rosa blektes ur rätt fort och jag var tillbaka till blond inom några månader, sen blev det den färgs som jag har idag. HENNARÖD. Jag är så himla nöjd, har inte känt mig hemma i någon färg såhär länge förut och henna och jag firar 5 år tillsammans i höst. Hur sjukt är inte det?

Jag trivs så bra och känner mig oftast jättefin. Varje gång jag färgar håret blir det också lite annorlunda så variation får jag även ifall det är ungefär samma färg. Plus att det är så många som frågar om det är min naturliga hårfärg och ger mig så fina komplimanger, och det tänker jag ju ta som att jag passar i det?! Så TACK henna för att du finns och gör mitt hår oslagbart!

Gillar

Kommentarer